Thursday, March 8, 2012

DON'T DISTURB


Bu aralar kedi gibiyim. Yanlış anlamaya mahal vermemek adına hemen konuyu açıyorum. Eve gelir gelmez iş kıyafetlerimden kurtuluyorum, ayıcıklı pijamalarımı giyip, kendime atıştırmak için bir şeyler alıp kaloriferin altına geçiyorum ve orada mayışıyorum, evdeki favori yerim kalorifer& kırmızı minderim oldu. Sıcacık rahat yerimde mutlu mesut ve huzurlu oluyorum. Kedi demek aslında haksızlık olur ben artık garfield’immmm… Bu konuda da hiç mutsuz değil. Sırtımı kaloriferi dayayıp o sıcaklığı aldıktan sonra hiç bi yere gidesim gelmiyor. Aslında bunlar anlatılmaz yaşanır.

Bu kadar haksızlık yapmamam lazım kendime, bugün yüz milyon mil uzaklıkta yaşayan en sevgili arkadaşıma bir mail attım. Gerçekten güzel bir fikir sundum. Kendi işimizi yapabiliriz, gerçi bizim gibi garfield’lardan zor çıkar kendi işimizi çıkartmak. Kolları sıvamamız lazım. Gerçekten yapabilirsek çok güzel işler çıkartabileceğimize inanıyorum. Yatırım için belirli bir sermaye de lazım. O konuda da sıkıntılar yaşayacağız galiba:)

Onun dışında yapmak istediğim bir diğer iş minicik ufacık huzur dolu havasının güzel olduğu, denizi olan, güzel zeytinyağların bulunacağı güzel bir yerde butik otel açmak. 7-8odalı bi yer yeter de artar. Orayı işletmek ne güzel olurdu. Sabahları kalkar güzel uzun sağlıklı kahvaltımı yaparım ve güne güzel başlarım. Artık sabahları kalkarken zorlanıyor muyum neyim? Benim gibi sabah erken kalkmayı seven bi insan zorlanırsa, diğer insanların durumunu düşünmek istemiyorum.

Bunları yazmamın bir nedeni de milli piyango aldım. Çıkması durumunda aklımda olan her iki işi de yapacağım.

Bugün ne yapıyorum, çok sevgili başka bir arkadaşımla pilates gideceğim ama Cuma annem geliyor evimi toparlamam lazım, mutfağa kahvaltı malzemeleri almam lazım. Hepsini bugün için de halletmem lazım. 

Bunların dışında 8 Mart kadınlar gününü kutluyorum…

3 comments:

  1. seni cok seviyoruuuummm! :)) cozucez bu isleri bi sekil!! :))

    ReplyDelete
  2. ... çözeriz:) ben de seni coook seviyorum

    ReplyDelete
  3. butik otel iyi guzel de bir sure sonra sikilmayacaginin garantisi yok (ote yandan hayatta neyin garantisi vardir ki

    ReplyDelete