Sunday, November 13, 2011

SET FIRE TO THE RAIN

Şifremi unuttuğumdan hatta sayfamın hala bıraktığım yerde olmadığını düşünerek heyecanla bilgisayarımı açtım. Bu güzelim benim sayfamı bu kadar yalnız bıraktığım için çok üzüldüm. Okuma yazmayı öğrendiğimden beri hep günlük tutmaya çalıştım ve burası da benim için sanal günlük olmalıydı. Ara ara yalnız bırakacağım ama bu kadar ara vermek benim bünyeme iyi gelmedi galiba.

Nerelerdeyim ne yapıyorum… Çok zaman geçti ama bi yerlerden yakalamam gerekiyor. Şuanda Adele dinliyorum. Set fire to the rain, tavsiye ederim bu aralar takmış durumdayım, nasıl bi ses hayranlık içindeyim.

Bugün ki planım bi kaç saat bebek bakmış olan arkadaşımı arayıp, zamanının nasıl geçtiğini öğrenmek. Adele dinlemeye devam, pazarın keyfini çıkartmak, bi kaç saatliğini çok sevdiğim insanı da alıp iş yerinde verilecek bir kokteyle katılmak (nasıl geçecek merak içindeyim) ve akşamında saat kaç olursa olsun yüzmeye gitmek ve sıcacık buhar banyosuyla birlikte kendime gelerek çok iyi geçmesini istediğim yeni bir haftaya başlamak.

Her gün buralarda görüşmek üzere….
.....
All the things you'd say, they were never true, never true
And the games you play, you would always win, always win

But I set fire to the rain
.......

2 comments: