Tuesday, July 26, 2011

FRESH START

Çok uzun zamandır burcununsesi’nden uzaktaydım. Uzak kalmak istemedim ama hızlı bir şekilde hayatımdaki değişikliklere adapte olmaya çalışırken başka değişiklikler için de uğraşıyordum.
Para harcama konusunda daha rahat davranmaya başladım ve bu sayede isteklerimi, ihtiyaçlarımı daha rahat ulaşabildim.:) Parayı veren düdüğü çalarmış meğerse. Bildiğiniz gibi 3,5ay oldu yeni işimde ve işim geriği issue log ve time management düzenlemesi konusunda çok iyi olmam lazım.

Hayatıma, her türlü kararlarıma, değişikliklere bir proje gibi bakabilirim. Daha düzenli ve takipli olabileceğim. Yeni işi sevdim ve eminim daha da seveceğim. Tavsiye ederim, projeleri hayatınızdan eksik etmeyin.


Şimdilik deniz kenarında sayfiye yerinde bu post yazıyorum (tatilde değilim yanlış anlaşılmasın)

Hayatımdaki değişikliklerle…


Haftaya sınava giriyorum bu mükemmel Vespa’lardan birini kullanmak için. Vespa kullanmakta bi sorun yok da vitesli motoru nasıl kullanacağım(?) sınav sırasında o bir soru işareti.

Veee... en önemlisi spor yapmayı bir türlü sevememiş bendeniz çok güzel bir spor salonuna yazıldım ve düzenli spora gitmeye başladım. Hadi bakalım...





p.s: MS 2010'uma türkçe spelling check istiyorum. Yükleyebilecek olan? Ayrıca bu tabakları nereden bulurum acep?


1 comment:

  1. Baya baya sitenin dizaynı falan değişmiş bakmayalı... Looks nice ! (Üs banner'ı az daralt)

    ReplyDelete